Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, πριν λίγες μέρες, ξεκίνησε μια εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων προκειμένου να διανεμηθούν σε οικογένειες μαθητών μας που έχουν ανάγκη, για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι μαθητές μας ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στην πρόσκληση αυτή του Συλλόγου και μέχρι σήμερα Πέμπτη 20/12/18 συγκέντρωσαν επαρκή ποσότητα τροφίμων για να καλύψει τις ανάγκες αρκετών οικογενειών. Μέρος των τροφίμων αυτών θα διατεθούν επίσης για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου. Για τον λόγο αυτό ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας συγχαίρουν και  ευχαριστούν θερμά τους μαθητές και τους γονείς τους, ευχόμενοι Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένη η νέα Χρονιά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί γονείς θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ξεκινά η διαδικασία της Ενισχυτικής Διδασκαλίας στο Σχολείο μας με την πρόσληψη Εκπαιδευτικών και τη δημιουργία Τμημάτων. Για τη φετινή σχολική χρονιά 2018-19, τα μαθήματα ξεκινούν την Τρίτη 18/12/18 και θα λειτουργήσουν Τμήματα Νεοελληνικής Γλώσσας, Αρχαίων, Μαθηματικών και Φυσικής για την Α΄ Τάξη. Τα μαθήματα θα γίνονται στο Σχολείο μας μετά το τέλος του 6ώρου και θα αρχίζουν στη 13:20΄ σύμφωνα με το εξής Ωρολόγιο Πρόγραμμα διδασκαλίας:

 

ΩΡΕΣ

ΤΡΙΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ

Φυσική

Μαθηματικά

Νεοελλ. Γλώσσα

Μαθηματικά

Νεοελλ. Γλώσσα

Μαθηματικά

Νεοελλ. Γλώσσα

Αρχαία

 

Αρχαία

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ                               ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ. ΒΟΛΟΥ                 Αραχώβης 1 με Μπότσαρη, Κοινωνικό Κέντρο Αγ. Αναργύρων (1ος όρ.)                                 Επικοινωνία: enwsigonewnvolou@gmail.com , http://enosigoneonvolou.blogspot.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνεχίζεται η «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ»

Ο πολιτιστικός φορέας της Ι.Μ.Δ «Μαγνήτων Κιβωτός, για την διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», συνδιοργανώνει με την «Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού» και την υποστήριξη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Βόλου, την υλοποίηση του προγράμματος «Ακαδημία Γονέων», η οποία συνεχίζεται με σημαντική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή.                                                                             Τα εργαστήρια-παρουσιάσεις, γίνονται υπό την επιστημονική επιστασία του Περιφερειακού Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Θεσσαλίας για τον κλάδο Πληροφορικής Δρ Αλέξανδρου Καπανιάρη και του Υπεύθυνου Σ.Σ.Ν. Αντωνίου Πλαγερά της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.                                                                                                Το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων», έχει σαν στόχο την ενημέρωση και στήριξη των Γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία.                                                                                                                                    Οι ομιλητές είναι έγκριτοι επιστήμονες με κύρος και εμπειρία. θα πραγματοποιηθούν οκτώ μηνιαίες συναντήσεις, (η πρώτη πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο) μία Τετάρτη τον μήνα, ώρες 17.00 – 19.30 στις οποίες θα προσφέρεται και ενημερωτικό υλικό στους γονείς. Μπορούν να συμμετάσχουν γονείς, που είτε έχουν δηλώσει ήδη την εγγραφή τους, είτε και άλλοι που το επιθυμούν. Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν και περισσότερες ομιλίες, μπορούν, προκειμένου να υπάρξει έγκαιρη προετοιμασία, να κάνουν την αίτησή τους και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .                                                                                                            Χώρος υλοποίησης: Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, Διεύθυνση: Νότια Πύλη, 38334, Βόλος

Οι επόμενες συναντήσεις –ομιλίες

(3η) Συνάντηση Τετάρτη 12/12/2018

Ώρα 17.00 – 19.30 «Ακτινοβολία ηλεκτρονικών συσκευών, πόσο επηρεάζουν τους έφηβους, μύθοι και αλήθειες» Απόστολος Πουρτσίδης Παιδίατρος-Αιματολόγος-Ογκολόγος, Δ/ντής ΕΣΥ, Ογκολογικό Τμήμα Νοσοκομείο Παίδων «Π.&Α. Κυριακού» Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Αιματολογίας-Ογκολογίας (ΕΕΠΑΟ).

(4η) Συνάντηση Τετάρτη 16/1/2019

Ώρα 17.00 – 19.30 «Η εφηβεία στην καθημερινότητα του σχολείου» Αρετή Τζανετοπούλου Εκπαιδευτικός Διδάκτωρ του Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών. Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Βόλου.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητέ γονέα/κηδεμόνα

Ο Σύλλογος Γονέων όπως κάθε χρόνο σε συνεργασία με το σχολείο μας διοργανώνει

Παζάρι με χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικές χειροτεχνίες, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό. Το Παζάρι θα λειτουργήσει τις πρωινές ώρες 09.00-12.00 στο ισόγειο του σχολείου, την Πέμπτη 13/12/2018 και την Παρασκευή 14/12/2018.

Παράλληλα πραγματοποιείται συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες της περιοχής μας που έχουν ανάγκη.

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε και να συνεισφέρετε στην προσπάθειά μας ή σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης να συνεισφέρετε μέσω των παιδιών σας.

Ευχαριστούμε - Καλές Γιορτές

Αρ. Πρωτοκόλλου: 291

ΒΟΛΟΣ 20/11/20180

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ

Προς

κάθε ενδιαφερόμενο

Διεύθυνση :ΟΡΜΙΝΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ

Τ. Κ. :382 22

ΤΗΛ. : 2421071072

ΤΗΛ. ΚΑΙ FAX : 2421051118

e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Πληροφορίες : κ. Συκιώτης Ανδρέας (Δ/ντής)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΙΝΑΚΩΝ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥ

Ο Διευθυντής του 8ου Γυμνασίου Βόλου προτίθεται να προβεί σε αγορά 3 πινάκων μαρκαδόρου απαραίτητων για τη λειτουργία του Σχολείου, με τις εξής προδιαγραφές:

1. Διαστάσεις 120Χ240 cm.

2. Υλικό κατασκευής σμάλτο α΄ ποιότητας, μη μαγνητικοί.

3. Ειδικό πλαίσιο αλουμινίου με πλαστικές γωνίες ασφάλειας και θέση αλουμινίου για τοποθέτηση μαρκαδόρων & σπόγγου.

4. Η πίσω όψη κατασκευασμένη από MDF.

5. Σετ τοποθέτησης στο εσωτερικό των παλιών πινάκων.

Η εκτιμώμενη τιμή για τους παραπάνω πίνακες, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών, είναι 500€ με Φ.Π.Α.

Έχοντας υπόψη τον Ενδεικτικό Προϋπολογισμό και τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν κλειστές οικονομικές προσφορές στον Διευθυντή του 8ου Γυμνασίου Βόλου (Ορμινίου και Απόλλωνος – Ν. Δημητριάδα) μέχρι την Παρασκευή 30/11/18 και ώρα 12:00΄το μεσημέρι.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Συκιώτης Ανδρέας

Φιλόλογος